Ζώα με ειδικές ανάγκες

miniquad2

Τα ζώα που είτε γεννήθηκαν, είτε απέκτησαν κάποια αναπηρία αξίζουν τον θαυμασμό μας για την δύναμη και την προσαρμοστικότητα που επιδεικνύουν μπροστά στην αναπηρία τους. Ανταποκρίνονται πολύ άμεσα και περήφανα πχ. σε έναν ακρωτηριασμό και στις αλλαγές που αυτός επιφέρει στην ζωή τους σε αντίθεση με πάρα πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μια παρόμοια δυσκολία ως το τέλος του κόσμου. Σκυλιά, γάτες και άλλα ζώα μας αποδεικνύουν πως η θέληση για ζωή είναι ικανή να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Φυσικά το να υποστεί ένα ζώο ακρωτηριασμό είναι κάτι το πολύ λυπηρό αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να αισθάνεται έναν συνεχή πόνο. Τα ζώα με αναπηρία σχετικά εύκολα θα μάθουν να κινούνται με αυτονομία στο χώρο τους και σύντομα θα τρέχουν και θα παίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τα ζώα με ειδικές ανάγκες μπορούν να προσαρμοστούν και να έχουν μια τέλεια ζωή και να σας χαρίζουν καθημερινά και απλόχερα αγάπη και αφοσίωση και ας τους λείπει μια αίσθηση ή ένα μέλος.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι συχνά βιώνουν ένα παράξενο μείγμα από οίκτο και απόρριψη προς τα ζώα που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Πάρα πολύ δύσκολα θα υιοθετήσουν ένα ζώο με ειδικές ανάγκες και συχνά θα το εγκαταλείψουν ή θα στραφούν στην ευθανασία αν ένα δικό τους ζώο αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Ένα ζώο που είναι τυφλό ή κουφό ή μη αρτιμελές δεν είναι λιγότερο ικανό να σας παρέχει συντροφιά και αγάπη. Το να υιοθετήσετε ένα ζώο που έχει παλέψει τις αντιξοότητες που του έτυχαν και έχει στεφθεί νικητής στον αγώνα της ζωής θα σας κάνει -με σιγουριά σας το λέω- καλύτερο άνθρωπο.

Υπάρχουν προϊόντα και λύσεις όπως αυτής της εταιρείας Handicapped Pets – Dog Wheelchairs, Products, Services, Support ακόμα και για ιδιαίτερες περιπτώσεις, που μπορούν να βοηθήσουν τα ζώα και να χαρήσουν σε εσάς και σε αυτά μια υπέροχη ζωή.

Walkin' Lift Harness
Walkin' Pet Boots
Walkin' Drag Bag
Peepers Disposable Pet Diapers

Τα ζώα με ειδικές ανάγκες θα σας δείξουν με απαράμιλλο τρόπο πως να βλέπετε θετικά τη ζωή.

Το Κλειδί της Σκέψης – www.tokleidi.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact Form Powered By : XYZScripts.com