Το Κλειδί της Σκέψης…Πέρασε ένας χρόνος!!!

Key Cake Son1

Πέρασε 1 χρόνος από την δημιουργία του Κλειδιού της Σκέψης. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2013 δημιουργήθηκε το blog μας tokleidi.wordpress.com και ανέβηκε σε αυτό το πρώτο μας άρθρο με τίτλο «Η διαδικασία της αυτοϊασης είναι έμφυτη« και έτσι άρχισε μια όμορφη ιστορία. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε ως συνέχεια του blog, η ιστοσελίδα μας www.tokleidi.com εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερα πράγματα.

Το προσωπικό αυτό ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να εκφράσει σκέψεις, για να ανοίξει συζητήσεις, για να μιλήσει για οτιδήποτε περνά από το μυαλό των δημιουργών του. Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, και όλα συνεχίζουν να εξελίσσονται και παραμένουμε ακόμη ακριβείς προς τον σκοπό αυτού του ιστολογίου. Αγαπάμε αυτούς που συμφωνούν μαζί μας αλλά αγαπάμε εξίσου αυτούς που διαφωνούν μαζί μας, αφού όλοι μαζί προάγουμε την συζήτηση και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα μας.

Ένα χρόνο μετά λαμβάνουμε την καθημερινή σας υποστήριξη και νιώθουμε ευτυχείς για αυτό. Έχοντας μέσα σε ένα χρόνο στο blog αλλά και στην ιστοσελίδα του Κλειδιού 40.808 επισκέπτες, 73.229 επισκέψεις, 163.400 εμφανίσεις των άρθρων μας σε μηχανές αναζήτησης και 69.287 κοινοποιήσεις των άρθρων μας στα social media.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, φίλοι μου. Δεν γνωρίζω για πόσο καιρό θα μπορούμε να συνεχίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του ιστολογίου αφού όλα γύρω μας είναι ρευστά. Έχοντας αποχαιρετήσει φίλους για το εξωτερικό και βρισκόμενοι στην δίνη της ανεργίας προσπαθούμε να μην είμαστε άεργοι και να διατηρήσουμε την επαφή μας με την κοινωνία και με την θετική μας σκέψη. Προσπαθούμε να μην χάσουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνική κλιμάκωση. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε…

Προσωπικά, παραμένω άνθρωπος με πίστη σε όλες τις πτώσεις και τα λάθη μου. Αυτή η πίστη ήταν το κλειδί πάντα για να σηκωθώ και να περπατήσω ξανά. Προσπαθώ καθημερινά να σκέφτομαι φωναχτά και χαμογελαστά για να καταλάβουν και οι διπλανοί μου πως υπάρχει ελπίδα και κανείς δεν είναι μόνος. Κάθε συνεισφορά θετικής σκέψης είναι ευπρόσδεκτη…

Με αγάπη και εκτίμηση,
η ομάδα του Κλειδιού.

Δράση χωρίς σκέψη είναι θανάσιμη. Σκέψη χωρίς δράση είναι μάταιη.
Mary Beard

Το Κλειδί της Σκέψης – www.tokleidi.com

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact Form Powered By : XYZScripts.com