Το τσίρκο των ανίκανων κλόουν

Clow0

Με όλο τον σεβασμό προς τους πιστούς θιασώτες όλων των Ελληνικών πολιτικών κομμάτων αλλά το πολιτικό σκηνικό της χώρας μου θυμίζει έντονα τσίρκο ή θέατρο σκιών. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον άλλον χαρακτηρισμό. Όλα τα πολιτικά κόμματα όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση έχουν μεγάλες ιδέες και μεγαλόπνοα σχέδια αλλά μόλις βρεθούν στην εξουσία τίποτα από αυτά δεν υλοποιείται. Και ο καιρός περνά και αρχίζουμε μετά από 4 χρόνια κρίσης (σε πολυάριθμα επίπεδα) να μετράμε χαμένες γενιές ως χώρα. Μια χώρα που χάνει γενιές ανθρώπων και μάλιστα μορφωμένων, που ξεπουλάει σαν σκλάβους τα παιδιά της σε όλη σχεδόν την υφήλιο, μια χώρα με πολίτες χρεοκοπημένους. Και η απορία μου «Υπάρχει Πολιτική στην Ελλάδα;» ακόμη μένει αναπάντητη αφού δεν υπάρχει μια ακριβής διάγνωση για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η πολιτική στην Ελλάδα.

Οι μίζες του Άκη και των άλλων παιδιών… Success story με ένα μαγκάλι… Δώσε 25€ και πέρνα μια αξέχαστη νύχτα σε ελληνικό νοσοκομείο… Θες να ζεστάνεις την πισίνα σου για τον χειμώνα; Πάρε και εσύ επίδομα θέρμανσης… Πολέμησε το ρατσισμό με ρατσισμό… Για όλα φταίνε οι μετανάστες… Αν είσαι Gay δεν είσαι okay… Εθνικές παρελάσεις μόνο για VIP και με σπόνσορα… και πολλές άλλες κυβερνητικές παραστάσεις είχαμε το 2013. Η παράσταση που θα παιχτεί προσεχώς είναι «Η Ελλάδα στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Στα δικά μου αυτιά αυτό ακούγεται σαν: «Ο Καραγκιόζης Πρόεδρος» !!! Ελάτε, κυρίες και κύριοι και καλά μου παιδιά!!! Ελάτε να σας κυβερνήσουμε!

Ενώ οι απλοί πολίτες έχουν πάρει το δρόμο της απώλειας (οικονομικής και όχι μόνο), τα προνόμια των πολιτικών και άλλων, που ανήκουν σε πιο ελίτ κάστες, διατηρούνται ανέπαφα. Εκατομμύρια άνθρωποι άνεργοι, οικονομικά ανενεργοί, υποαπασχολούμενοι και υποαμειβόμενοι, σε μια Ελλάδα που την έχει πάρει για τα καλά το ποτάμι. Και από την άλλη πλευρά λίγες χιλιάδες συμπολίτες και συνάνθρωποι μας στοιβάζουν πλούτο από μίζες, φοροδιαφυγή, πακτωλό κρατικού χρήματος και σκανδαλώδη προνόμια.

Τρομάζω με τα επίπεδα της ανοχής μας… θλίβομαι για το αύριο που καίμε καθημερινά.

Το Κλειδί της Σκέψης – www.tokleidi.com

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact Form Powered By : XYZScripts.com