Αποπλανώντας έναν άντρα

apoplanisi

Δεν υπάρχουν μαγικές τεχνικές για να αποπλανήσετε έναν άνδρα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι κοινά σε όλους σχεδόν τους άνδρες για να τον γοητεύσετε.

Πολλές φορές θα βρούμε έναν άνθρωπο που μας ελκύει, αλλά ο ίδιος δεν θα αισθάνεται το ίδιο για μας, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταφύγουμε στην γοητεία μας. Γι ‘αυτό θα δούμε μια σειρά από χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν.

  • Όλοι οι άντρες έλκονται από όμορφες γυναίκες με ωραίες καμπύλες. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό στις περισσότερες περιπτώσεις για να ξεκινήσουν μια σχέση. Αν και δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα, οι άνδρες προσελκύονται από μια γυναίκα κομψή σε εμφάνιση αλλά και με αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση προσελκύουν τους άνδρες γιατί είναι ισχυρές, δεν εξαρτώνται από τους άλλους και είναι σε θέση να λύσουν τα προβλήματά τους μόνες τους.
  • Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, θέλουν να μιλάνε για διάφορα θέματα και να συζητούν έχοντας πολλές φορές έντονες συζητήσεις. Για αυτό έλκονται από γυναίκες με ισχυρά επιχειρήματα, ισχυρές πεποιθήσεις που δεν αλλάζουν γνώμη κάθε πέντε λεπτά. Μια έξυπνη γυναίκα ξέρει πότε να μιλήσει και τι να πει. Μια όμορφη που λέει ανοησίες θα χρησιμοποιηθεί απλά για σεξ.
  • Το μυστήριο είναι επίσης ένα από τα χαρακτηριστικά που προσελκύει έναν άνδρα. Μια μυστηριώδης γυναίκα που εξιτάρει την φαντασία του, είναι για αυτόν κάτι το διαφορετικό και το ανεπάντεχο. Επίσης μια γυναίκα με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ θελκτική αφού ο άλλος θα μπορεί να μοιραστεί αστείες στιγμές μαζί της και να γελάσουν παρέα.
  • Οι άνδρες λατρεύουν τις εκπλήξεις, όπως μια πρόσκληση σε δείπνο σπίτι σας ή απλά ένα τηλεφώνημα για να πείτε ένα γεια. Επίσης τους αρέσουν τα μικρά και χρηστικά δώρα αφού μπορεί σε αυτά να βγάζει την παιδικότητα του.

Αν είστε ήδη σε σχέση κάντε κάποια καινούργια πράγματα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όπως, για παράδειγμα, φτιάξτε ένα νόστιμο ή αγαπημένο του φαγητό και οργανώστε ένα ρομαντικό δείπνο ή μια ρομαντική βραδιά. Επίσης, παίξτε μαζί του αισθησιακά παιχνίδια ή αφήστε του ένα αισθησιακό μήνυμα. Επίσης ο χορός είναι μια από τις πιο αισθησιακές δραστηριότητες για αυτό χορέψτε μαζί του στο σπίτι ή κάπου έξω.

Το Κλειδί της Σκέψης –www.tokleidi.com

Γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις την απάντηση «ναι»,
χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση.
Albert Camus

Βιβλιογραφία: Ποιες γυναίκες παντρεύονται οι άντρες, John Molloy, Εκδ Κριτική
Τι θέλουν οι γυναικές… Τι θέλουν οι άντρες…, John Townsehd, Θυμάρι

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Contact Form Powered By : XYZScripts.com